ZEMİN GENÇ ADAYI İSTİYOR

ZEMİN GENÇ ADAYI İSTİYOR

AK Parti Karaman İl Başkanı Abidin Çağlayan il kongresi öncesinde yapılması gereken ilçe kongreleri için takvimi geçtiğimiz hafta bir açıklama yaparak duyurmuştu. Açıklamada takım ruhuna ve birlik beraberliğe değinen Çağlayan; " Karaman AK Parti 7. Olağan Kongre sürecimiz “İnandığın Yolda Yürü” sloganıyla yeni normal şartlara uygun olarak gerçekleştirilecek." diyerek Ermenek, Başyayla ve Merkez ilçe kongre takvimini açıklamıştı. Sarıveliler ilçe kongresinin takvime alınmaması AK Partililer tarafından tepkilere neden olmuştu.

Herşey Koltuk İçin..

AK Partiye gönül vermiş ve önceki dönemlerde yönetimler bulunmuş isimler, atanmış İl Başkanının Cumartesi günü yapılacak olan Merkez ilçe kongresinin de iptal edilmesi için koordinatöre baskı yaptığını iddia ediyor. AK Partinin önemli isimleri Abidin Çağlayan'ın bir hafta önce verdiği birlik beraberlik ve inandığın yolda yürü şeklindeki mesajlarının tamamen kendi koltuğunu korumak için yaptığı, bu tür iptal ve baskıcı kararların AK Parti geleneğine uygun olmadığının altını çiziyorlar. Karaman AK Parti teşkilatlarında yeniden toparlanma olduğu ve Merkez ilçe kongresi ile birlikte AK Partinin Karaman'da yeniden hakkettiği itibarı kazanacağını belirten AK saçlılar, eğer bir kongre iptalinin daha olması durumunda mevcut yönetimin meşruiyetini tamamen yitireceğini belirttiler.

ZEMİN GENÇ ADAYI İSTİYOR
AK Parti'nin yerelde esas çocukları davanın has adamları genç başkanı görmek istiyor. Bu işin mutfağında yetişmiş gençlik kollarında harmanlanmış eski yeni teskilat hafızasına sahip bu teskikata emek vermiş her bir ferdi için mücadele eden genç aday Mehmet Sami Şahin tabaninda istediği isim haline geldi. AK  partinin öze dönmesinde,davaya küsmüş kendini çekmiş bir çok kişininde Mehmet sami şahin ile yeniden sahalarda olup davaya katkı sağlayacağı,yeniden birlik ve beraberliğin sağlanacağı bir dönemin olacağı Karaman'da konuşulmaya başlanmıştır.

ak parti karaman ak parti karaman milletvekilleri ak parti karaman belediye meclis üyesi adayları ak parti karaman belediye başkan adayı ak parti karaman il başkanlığı telefonu