TEŞEKKÜRLER SAVAŞ BAŞKAN

araman Belediyespor’un 3. lige çıkması dolayısıyla kentte kutlamalar yapıldı.
Karaman Belediyesi önünde toplanan gruba Karaman Belediye Başkanı Savaş Kalaycı’nın da katılması ile yürüyüşe geçti.
Atatürk Bulvarı İstikametinden Molla Fenari Caddesi ardından 1. İstasyona geçen grup sloganlar atarak davul ve zurna eşliğinde Aktekke 15 Temmuz Demokrasi Meydanına geldi.
Burada grup meşale yakıp pankartlar açarak Belediyespor’un 3.lige çıkmasını doyasıya kutladı.
“Gençlerimize söz vermiştik, sözümüzü tuttuk”
Meydanda kalabalığa seslenen Karaman Belediye Başkanı Savaş Kalaycı, “Karaman Belediyesporumuz 3. Lige çıkmıştır. Şehrimize, Karamanımıza, Karamanlı hemşerilerimize ve gençlerimize hayırlı olsun. Bundan sonrası içinde gerek takımımız gerek yönetimimiz gerekse taraftarımız olarak Karaman Belediyesporumuzun sonuna kadar yanındayız. Cenabı Allah dualarımızı kabul etti. Dün gençlerimize söz vermiştik. Karaman Belediyesporumuz inşallah 3. Lige çıkacak demiştik. Cenabı Allah nasip etti. Destek olan herkesten Allah razı olsun” dedi.
“Karamanımız hak ettiği yerlere gelecek”
“Ne söz vermişsek bir bir yerine getireceğiz” diyen Kalaycı, “Karamanımız hak ettiği yerlere gelecek. El birliği ile gerek spor da gerek sosyal alanda gerek fiziki alanda Karamanımıza yapılacak ne varsa sonuna kadar bu abiniz, kardeşiniz, hemşeriniz içinizden biri olarak sonuna kadar gece gündüz yatmadan yorulmadan yılmadan mücadele edecek” diye konuştu.
Ardından taraftarlar müzik eşiğinde eğlendiler.

savaş kalaycı savaş kalaycı karaman savaş kalaycı twitter savaş kalaycı nereli savaş kalaycı telefon numarası