KARAMAN'DAN BİR RAPÇİ DOĞUYOR

 Anadolunun değerlerini müziğine yansıtan Kamil Sezgin Akdoğan’ın ‘Savaş Sonrası’ adlı ilk rap albümü çıktı. Türkiye’de hızlı bir yükseliş gösteren rap müziğe yeni bir soluk getirmeyi hedefleyen Mahfi albümünü ve sıradışı tarzını konuştuk.  

KARAMAN’DAN BİR RAPÇİ DOĞUYOR
Karaman'lı bir ailenin mensubu olarak yaşayan ve asıl adı Kamil sezgin akdoğan  (16) olan genç şarkıcı, rap müziğin kendisi için bir yaşam tarzı olduğunu söyledi. Dijital müzik platformlarında yerini alan ‘Savaş Sonrası’ın kısa sürede dikkatleri üzerine çektiğini anlatan Mahfi, ilk klibini ‘Savaş Sonrası’ adlı parça için çektiğini kaydetti.  

İLK KLİP YAYINDA  klibin Karaman’da çekildiğini vurgulayan Mahfi, “şehrin tarihi mekanların yer aldığı güzel bir çalışmaya imza attık” dedi. 


OLMAK DEĞİL, DOST KAZANMAK ÖNEMLİ’ Amacım ünlü olmak değil, bu müzik tarzı ile duygu ve düşüncelerimi dile getirmek. Dostluğu, insan biriktirmek olarak görüyor ve büyük değer veriyorum.  Rap müziğe ilgi duyanlar, You Tube, Spotify,  gibi dijital müzik platformlarında yer alan parçalarımı dinleyebilirler.”

 

rapunzel rap rap sözleri rapsodi rapunzel izle