COVİD 19'DA DEPOSİLİN

Ağustos 2020'de ABD de bulunan The National Center for Biotechnology Information(NCBI) “Ulusal Biyoteknoloji Bilgi Merkezi”nde yapılan araştırmada Deposilin “inanılmaz başarılı” sonuçlar verdi.
NCBI’da yapılan bir araştırmaya göre,
Covid-19 hastalığına sebep olan SARS-CoV-2 virüsünün kendini kopyalayarak çoğalmasını laboratuvar ortamında engellediği görülen Deposilin, virüsü hücre kültüründe daha fazla azaltabiliyor.
22 Ocak – 2 Şubat 2020 tarihleri arasında 257 COVID-19 hastası ile gerçekleşen çalışma gerçek zamanlı RT-PCR ile yeniden doğrulandı ve 39 solunum patojeni için test edildi ve tüm COVID-19 hastalarında bakteriyel ko-enfeksiyonlar baskındı bunların başında Streptococcus pneumoniae en yaygın olanıydı, onu Klebsiella pneumoniae ve Haemophilus influenzae izledi.
Streptokoklar İnsan ve hayvanlarda lokal ve genel birçok hastalığın nedeni olan ve onların mukoz membranlarında da normal olarak yaşayabilen bakterilerdir. 
Streptokok enfeksiyonu patojeni boğaz da %80 var olduğu biliniyor  ve %20 lik kısmı covid19 gibi hastalık yapıyor. Belirtileri yüksek ateş ,boğaz ağrısı, halsizlik, eklem ağrısı, tutulum yapılan organlar akciğer, kalp, böbrek ,beyin, bağırsak sistemi ortak gözüküyor sürüntü alındığında ise boğaz ve burun da bulanan bu bakteri içinde ürediği iddia edilirken sürüntülerin negatif çıkması sonradan pozitif olması da bunu destekliyor.
“Deposilin” uygulaması ile Streptokok bakterisinin yok edildiği ve böylece Covid 19 virüsünün çoğalabileceği ortamın da ortadan kalktığı ileri sürülmektedir. Dolayısıyla Covid 19 virüsüne yakalanmadan önce uygulandığında Covid 19 virüsün vücutta yaşayamayacağı dolayısıyla hasta olmanın önüne geçileceği ve yakalandıktan sonra hastanın iyi olacağına işaret ettiği iddia ediliyor.
Şimdi merak edilen https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC7213959/ haber kaynağından elde edilen araştırma verileri ile araştırmaların ne aşamada olduğu ve acaba yüzyılın kabusunun çözümü için “DEPOSILIN” diyebilir miyiz…

deposilin deposilin 1.2 deposilin 2.4 deposilin nedir deposilin 6.3.3